Praktijkgegevens

Trainingen


Onze trainingen zijn er voor
 patiënten waarvan de huisarts is aangesloten bij onze zorggroep
 patiënten waarvan deelname besproken is met de huisarts Zelf aan de slag
U heeft klachten, maar wilt (en hoeft) hiervoor niet naar een dokter. Wij kunnen u hierbij helpen met onze online zelfhulptrainingen.
Coaching op Leefstijl (CooL)
CooL is een programma waarbij een leefstijlcoach u helpt om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Hier werkt u samen met een gediplomeerde coach aan.  
Voluit leven
Anders dan de titel van deze training doet vermoeden gaat deze training je niet gelukkig maken. Tenminste, je leert niet hoe je een leven zonder teleurstelling, pijn en/of onzekerheid kunt leiden. Veel mensen denken dat ze pas een mooi bestaan kunnen hebben als ze hun klachten hebben overwonnen. Voluit leven laat je ervaren en inzien dat dit niet werkt. De methoden die in Voluit leven worden aangereikt, zijn gebaseerd op aanvaarding van psychisch leed en het vergroten van psychologische flexibiliteit. Aanvaarding maakt de weg vrij om vanuit je eigen waarden te leven. Wanneer dit lukt, ervaar je dag na dag meer vrijheid en kwaliteit in je leven.

Deze training is vol. Zodra er weer plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich weer aanmelden.

Wij zijn over op een nieuw computersysteem. Maak hier nu eenvoudig en snel een (nieuw) account voor aan. Hiermee kunt u online veilig:
  • afspraken maken
  • herhaalmedicatie bestellen
  • uw medicatieoverzicht inzien
  • een vraag stellen via e-Consult
En meer!

Download de gratis app Het Huisartsenteam via iTunes/Apple Store en communiceer nog gemakkelijker met uw huisarts.

Let op: iedere patiënt moet gebruik maken van een uniek e-mailadres. U kunt dus niet hetzelfde e-mailadres gebruiken als uw partner/huisgenoot/ouder/kind/etc.